Strona główna1 » Recenzje
Opinie o produktach
Kontakt
  • NIP: 7772788960
  • E-mail:animecraft@o2.pl
  • Telefon669670412
  • Gadu Gadu52706378
  • Godziny działania sklepuSklep internetowy działa 24h

Recenzje

Mystery small box Haikyuu!!

Mystery small box Haikyuu!!

Ocena produktu 5/5

Wszystko w paczcę okazało się bardzo słodkie W przyszłości na pewno coś jeszcze zamówię, polecam serdecznie????

Autor recenzji: Dominika
Data napisania recenzji: 18-10-2018

Mystery small box Eechi

Mystery small box Eechi

Ocena produktu 5/5

W skrócie mogę powiedzieć....SUPER. Przedmioty które otrzymałem przerosły moje oczekiwania. Nie będę zdradzał co dokładnie było w paczce ale mogę jedynie uprzedzić żeby nie pokazywać tego rodzinie jeśli…

Autor recenzji: Cyprian
Data napisania recenzji: 08-10-2018

Kigurumi CHARMANDER rozmiar L

Kigurumi CHARMANDER rozmiar L

Ocena produktu 5/5

Świetnie wygląda, jest bardzo wygodna, po prostu ją kocham.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 05-10-2018

Gadżety Ao no Exorcist

Gadżety Ao no Exorcist

Ocena produktu 5/5

Piękny, nie rozmazany wzór (na koszulce) podbił moje serce, polecam

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Gadżety Ansatsu Kyoushitsu

Gadżety Ansatsu Kyoushitsu

Ocena produktu 5/5

Bardzo mi się podoba bluzka, którą zamówiłam, grafika się nie rozmazała i jest git, polecam.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Torba na ramię

Torba na ramię

Ocena produktu 5/5

Po prostu przślicznie to wygląda, polecam.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Gadżety 10 Count

Gadżety 10 Count

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne pod względem graficznym, polecam

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Mystery small box Shingeki no Kyojin

Mystery small box Shingeki no Kyojin

Ocena produktu 5/5

Kupiłam dwa na raz i naprawdę świetne gadżety zostały dobrane w obu boxach, szkoda tylko ze koszulka za mała, nie widziałam tam by było pytanie o rozmiar, trochę szkoda bo grafika jest na koszulce piękna…

Autor recenzji: Akuma
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Rajstopy Touken Ranbu

Rajstopy Touken Ranbu

Ocena produktu 5/5

Bardzo fajne i wygodne, polecam.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Koc Kumamon

Koc Kumamon

Ocena produktu 5/5

Świetnie wykonany i bardzo cieplutki, polecam.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Plakat

Plakat

Ocena produktu 5/5

Świetnie wygląda i bosko prezentuje się na mojej ścianie. Polecam.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Bluza Assassin's Creed M

Bluza Assassin's Creed M

Ocena produktu 5/5

Bardzo wygodna i do tego świetnie wygląda, polecam.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Piórnik Date A Live

Piórnik Date A Live

Ocena produktu 5/5

Po prostu to jest super, bardzo mi się podoba. Polecam.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 02-10-2018

Koszulka Damska

Koszulka Damska

Ocena produktu 2/5

Materiał z jakiego jest wykonana bluzka jest trochę niewygodny i własna grafika dodana do bluzki wydaje się być trochę za bardzo rozmazana.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 30-09-2018

Kocia poduszka 28cm

Kocia poduszka 28cm

Ocena produktu 5/5

Jest prześliczny, słodziutki i bardzo miękki, bardo polecam.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 30-09-2018

Kocia poduszka 28cm

Kocia poduszka 28cm

Ocena produktu 5/5

Bardzo mi się podoba, polecam.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 30-09-2018

Komplet Requiem Króla Róż 1-8+ gratis

Komplet Requiem Króla Róż 1-8+ gratis

Ocena produktu 3/5

To jest trochę dziwne, a zwłaszcza fakt iż główny bochater jest obojniakiem. Czasami się zastanawiam czy to jest yaoi czy jednak zwykłe hetero.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 30-09-2018

Pocky Czekoladowe

Pocky Czekoladowe

Ocena produktu 5/5

Mój ulubiony klasyk wśród pocky.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 30-09-2018

Pocky Truskawkowe

Pocky Truskawkowe

Ocena produktu 5/5

Są bardzo dobre, polecam.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 30-09-2018

Pocky Mango

Pocky Mango

Ocena produktu 5/5

Mój faworyt wśród słodyczy z tego sklepu, bardo polecam.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 30-09-2018

Maska na twarz 50

Maska na twarz 50

Ocena produktu 4/5

Maska posiada ładnie wydrukowany wzór, ale noszenie jej dłużej niż 5 min sprawia mi dyskomfort.

Autor recenzji: Oliwia
Data napisania recenzji: 30-09-2018


Koszyk
Twój koszyk jest pusty ...
Bestsellery
Hity sklepowe
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl